07.-08.
června
2025

Zahrada prozatím není přihlášena.

Herbarium Šejby

otevřeno pouze v sezóně

Další informace:

hledáme dobrovolníka
parkoviště pro auta
vhodné pro vozíčkáře
vstup se psem
vhodné s dětmi
WC
občerstvení
obchod
Lokalita:
Horní Stropnice (okres České Budějovice), Jihočeský kraj, Česká republika
Typ objektu:
přírodní zahrada
Adresa:
Šejby
Kontaktní osoba:
Alena Krejčí
Email:
Telefon:
Oficiální web:

Popis

Permakulturní zahrada s možností se v ní ubytovat v různých objektech rozesetých po zahradě. Pěstují se zde byliny k produkci bylinných čajů, koření, tinktur, balzámů.., zelenina pro vlastní spotřebu i k prodeji, ovoce z něhož se vaří marmelády na ohni. Najdete zde primitivní zařízení na výrobu biouhle, recykluje se zde kdeco, experimentuje se zde s "bioinformačními otisky". Občas se zde konají různá setkání, workshopy a přednášky. Je možno zajít i mimo víkend otevřených zahrad a posedět v zahradě u kávičky.

Doprovodný program

Prodej bylinných produktů a přebytků bylin a květin.

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.