07.-08.
června
2025

Zahrada prozatím není přihlášena.

Školní zahrada ZŠ Vlásenický dvůr

otevřeno pouze o vikendu otevrenych zahrad

Dopravní spojení:

Osobním automobilem, na kole nebo vlakem do zastávky Vlásenice a dále po žluté turistické trase směr Chodeč.

Další informace:

parkoviště pro auta
vhodné pro vozíčkáře
vhodné s dětmi
Lokalita:
Pelhřimov, Vysočina, Česká republika
Typ objektu:
školní zahrada
Adresa:
Vlásenice 59
Kontaktní osoba:
Pavlína Kábová
Email:
Telefon:
Oficiální web:

Popis

Školní zahrada je hojně a každodenně využívána dětmi i průvodci, k výuce i trávení volného času. V zahradě můžete vidět modřínové vyvýšené záhony, trvalkové záhony, stromy a jedlé keře, sušárnu na bylinky, zahradní altán se zelenou střechou, který slouží jako venkovní učebna, meandr s jezírkem, školní kurník a další prvky, které by neměly chybět v přírodní zahradě.

Doprovodný program

Kromě možnosti prohlídky zahrady a jejích prvků budou připraveny jednoduché aktivity pro děti i dospělé.

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.