07.-08.
června
2025

Zahrada prozatím není přihlášena.

Zahrádkářská kolonie Zbraslav-Kamínka

otevřeno pouze o vikendu otevrenych zahrad

Dopravní spojení:

Busem 129/318 ze Smíchovského nádraží do zastávky Na Drahách

Další informace:

vhodné pro vozíčkáře
vstup se psem
WC
Lokalita:
Praha-Zbraslav, Praha, Česká republika
Typ objektu:
komunitní zahrada
Adresa:
ul. Na Baních, zast."Zbraslav" busu 129/318
Kontaktní osoba:
Jan Molič, předseda
Email:
Telefon:
Oficiální web:

Popis

Zahrádkářská osada Kamínka je velice pěkná zahrádková osada, fungující již od roku 1983 je druhou největší osadou v Praze. Zahrádky mají důležité místo v systému zeleně města pro své mikroklimaticko-hygienické, sociální i ekologické funkce. Snoubí se zde radost z vlastnoručních výpěstků a pobytu v zahradě. Nejdeme zde zajímavé rostliny i přátelské prostředí. Dozvíte se o aktuálních problémech, s nimiž se zahrádková osada (a nejen tato) potýká. Součástí je prohlídka bonsajové zahrádky.

Doprovodný program

Přijďte se podívat, jak se u nás zahrádkaří!

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.