07.-08.
června
2025

ZO KH2 Zahrádkářská organizace Kraví hora 2

otevřeno pouze o vikendu otevrenych zahrad

Otevřeno během víkendu otevřených zahrad:

sobota (07.06.2025):
16-17:30
neděle (08.06.2025):
16-17:30

vstupné

ne

Dopravní spojení:

Ze zastávky Rybkova půjdete po ulici Rybkova nahoru do kopce mezi zahrádkami až k hlavní bráně, kterou potkáte na levo.

Další informace:

Lokalita:
Brno, Jihomoravský kraj, Česká republika
Typ objektu:
komunitní zahrada
Adresa:
Rybkova 8, 602 00, Kraví hora, Brno-střed
Kontaktní osoba:
Jana Hanusová Dubová
Email:
Telefon:
Oficiální web:

Popis

Kraví hora 2 je zahrádkářská osada s 360 zahradními dílci, na kterých zahradničí přibližně 2000 zahrádkářů. Čeká vás komentovaná prohlídka. Dozvíte se, jak taková osada funguje, o historii zahradničení na kraví hoře, o chráněných druzích žijících v kolonii a o dalších zajímavostech.

Doprovodný program

Setkání proběhne u hlavní brány na adrese Rybníček 8. Čekáme asi 5 minut a pak budeme vyrážet.

loading

Než budete pokračovat

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Cookies - nastavení

zavřít

Snažíme se náš web neustále vylepšovat. A k tomu potřebujeme data. Sbíráme je pomocí cookies, které nám pomáhají analyzovat návštěvnost a následně přizpůsobit obsah a reklamu. Pokud se sběrem cookies nesouhlasíte, klikněte zde.

Správa předvoleb souhlasu

Nezbytné cookies

Bez nich se web neobejde. Zajišťují, aby vše fungovalo, jak má.

vždy povoleno

Marketingové cookies

Shromažďují informace, které pomáhají k lepšímu přizpůsobení reklam vašim zájmům.

Personalizační cookies

Se zapnutým personalizovaným cílením budeme zpracovávat informace o vašem chování na webu. Díky tomu jsme vám schopni nabídnout to, co vás zajímá.

Analytické cookies

Pomáhají nám zjistit, kdo navštěvuje náš web a jak ho lidé používají. Díky těmto datům můžeme efektivně pracovat na vylepšování obsahu i funkčnosti.